Judías verdes con salsa bechamel al curry

Judías verdes con salsa bechamel al curry

4.2 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de agua
  • 400 g de judías verdes redondas frescas en mitades
    400 g de judías verdes planas frescas, en mitades
  • 10 g de cebolla
    10 g de chalota
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de leche
  • 20 g de harina de trigo
  • 1 cucharadita de curry en polvo (ver sugerencia)
  • ½ cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 225 mg
Białko 5 g
Kalorie 588 kJ / 141 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...