Acelgas y ajetes con huevos

Acelgas y ajetes con huevos

4.3 93 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 400 g de agua
  • 600 g de acelgas limpias, troceadas
  • 5 - 6 ajetes en trozos de 2 cm
  • aceite de oliva (para pincelar)
  • 4 huevos
  • 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
  • 1 cucharadita de pimentón dulce
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 3.4 g
Kalorie 626 kJ / 149 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...