Chleb twarogowy z orzechami i ziarnami (niskowęglowodanowy)

Chleb twarogowy z orzechami i ziarnami (niskowęglowodanowy)

4.7 2.7K oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 kromek

Składniki

  • 100 g płatków owsianych
  • 170 g otrębów owsianych
  • 500 g twarogu, chudego pokrojonego na kawałki
  • 15 g proszku do pieczenia
  • 3 jajka
  • 30 g siemienia lnianego
  • 30 g pestek dyni
  • 50 g orzechów laskowych
  • 1 łyżeczka soli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 kromkę

Białko 9 g
Kalorie 585 kJ / 140 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...