Chleb twarogowy z orzechami i ziarnami (niskowęglowodanowy)
TM6 TM5

Chleb twarogowy z orzechami i ziarnami (niskowęglowodanowy)

4.9 (267 ocen)

Składniki

  • 100 g płatków owsianych
  • 170 g otrębów owsianych
  • 500 g twarogu, chudego, pokrojonego na kawałki
  • 15 g proszku do pieczenia
  • 3 jajka
  • 30 g siemienia lnianego
  • 30 g pestek dyni
  • 50 g orzechów laskowych
  • 1 łyżeczka soli

Wartości odżywcze
na 1 kromkę
Kalorie
585 kJ / 140 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy