
Urządzenia i Akcesoria
Chleb twarogowy z orzechami i ziarnami (niskowęglowodanowy)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 kromek
Składniki
-
płatków owsianych100 g
-
otrębów owsianych170 g
-
twarogu, chudego pokrojonego na kawałki500 g
-
proszku do pieczenia15 g
-
jajka3
-
siemienia lnianego30 g
-
pestek dyni30 g
-
orzechów laskowych50 g
-
soli1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 kromkę
Kalorie
140 kcal /
585 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKIE ŚNIADANIA II
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ziołowy chleb pełnoziarnisty
1 godz. 45 min
Chleb z płatków owsianych z orzechami
6 godz. 15 min
Chleb gryczany z Trio Seeds i jabłkami
2 godz. 20 min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2 godz.
Chleb gryczany
1 godz. 35 min
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
1 godz. 10 min
Zielony chleb ze szpinakiem
2 godz. 45 min
Chleb z kaszą gryczaną
2 godz. 20 min
Chleb jabłkowy z płatkami owsianymi i tymiankiem
1 godz. 30 min
Chleb twarogowy z jajkami (niskowęglowodanowy)
1 godz.
Chleb pszenny z siemieniem lnianym
2 godz. 30 min
Chleb IG (z niskim indeksem glikemicznym)
1 godz. 50 min