Urządzenia i Akcesoria
Chleb twarogowy z orzechami i ziarnami (niskowęglowodanowy)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 kromek
Składniki
-
100 g płatków owsianych
-
170 g otrębów owsianych
-
500 g twarogu, chudego pokrojonego na kawałki
-
15 g proszku do pieczenia
-
3 jajka
-
30 g siemienia lnianego
-
30 g pestek dyni
-
50 g orzechów laskowych
-
1 łyżeczka soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kromkę
Białko
9 g
Kalorie
585 kJ /
140 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LEKKIE ŚNIADANIA II
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Chleb z otrębami
1 godz. 35 min
Ziołowy chleb pełnoziarnisty
1 godz. 45 min
Chleb z płatków owsianych z orzechami
6 godz. 15 min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2 godz.
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
1 godz. 10 min
Bezglutenowy chleb życia
1 godz. 10 min
Zielony chleb ze szpinakiem
2 godz. 45 min
Chleb jabłkowy z płatkami owsianymi i tymiankiem
1 godz. 30 min
Chleb twarogowy z jajkami (niskowęglowodanowy)
1 godz.
Chleb z kaszą gryczaną
2 godz. 20 min
Chleb IG (z niskim indeksem glikemicznym)
1 godz. 50 min
Chleb pszenny z siemieniem lnianym
2 godz. 30 min