Chleb twarogowy z jajkami (niskowęglowodanowy)

Chleb twarogowy z jajkami (niskowęglowodanowy)

4.8 1.3K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
20 kromek

Składniki

  • jajek
    5
  • twarogu, chudego pokrojonego na kawałki
    500 g
  • soli
    1 ½ łyżeczki
  • otrębów owsianych
    200 g
  • płatków owsianych
    100 g
  • siemienia lnianego
    30 g
  • proszku do pieczenia
    15 g

Wartości odżywcze na 1 kromkę

Kalorie 99 kcal / 417 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...