Chleb twarogowy z jajkami (niskowęglowodanowy)

Chleb twarogowy z jajkami (niskowęglowodanowy)

4.8 1.5K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
20 kromek

Składniki

  • 5 jajek
  • 500 g twarogu, chudego pokrojonego na kawałki
  • 1 ½ łyżeczki soli
  • 200 g otrębów owsianych
  • 100 g płatków owsianych
  • 30 g siemienia lnianego
  • 15 g proszku do pieczenia

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 kromkę

Białko 7 g
Kalorie 417 kJ / 99 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...