Urządzenia i Akcesoria
Krem orzechowo-czekoladowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
30 porcji
Składniki
-
90 g cukru
-
60 g orzechów laskowych
-
100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
70 g masła pokrojonego na kawałki
-
100 g mleka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
2.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
263.1 kJ /
62.9 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cukier waniliowy
72 godz.
Krem kokosowo-czekoladowy
15 min
Masło migdałowe
10 min
Krem orzechowo-czekoladowy bez laktozy
5 min
Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)
45 min
Kulki z amarantusa i kakao
1 godz. 20 min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1 godz. 10 min
Lody czekoladowe
12 godz.
Granola czekoladowa
1 godz. 15 min
Masło orzechowe
5 min
Budyń czekoladowy
10 min