
Urządzenia i Akcesoria
Kopytka serowo-ziemniaczane ze szpinakiem
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
woda do gotowania kopytek
-
sól do gotowania kopytek
-
ziemniaków mączystych, ugotowanych, ostudzonych, pokrojonych na kawałki300 g
-
mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu200 g
-
twarogu, półtłustego podzielonego na kawałki250 g
-
liści szpinaku baby, świeżych50 g
-
jajko1
-
masło roztopione, do polania kopytek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
369 kcal /
1545 kJ
Białko
20.3 g
Tłuszcz
9.3 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
637.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska