
Urządzenia i Akcesoria
Koncentrat bulionu warzywnego z resztek warzyw
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
750 g
Składniki
-
warzyw, mieszanych resztek (obierek i skrawków), pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)700 g
-
ząbek czosnku1
-
soli gruboziarnistej40 g
-
wody (patrz wskazówka)50 - 100 g
-
pieprzu czarnego, mielonego1 - 2 szczypty
-
oliwy z oliwek30 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
81.8 kcal /
342.1 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
4.2 g
Węglowodany
8.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
2267.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pesto ze szczawiu
10 min
Wegańskie „masło”
2 godz.
Wegańskie masło z aquafabą
2 godz. 25 min
Koncentrat bulionu z wolno gotowanej wołowiny i zrumienionych warzyw
3 godz.
Jogurt kokosowy (wegański)
12 godz. 25 min
Koncentrat bulionu warzywnego
45 min
Koncentrat bulionu warzywnego z pomidorami
30 min
Koncentrat bulionu warzywnego z ziołami
25 min
Koncentrat bulionu grzybowego
25 min
Przyprawa uniwersalna
5 min
Gulasz
45 min
Chłodnik z sałaty z marynowaną rzodkiewką i pesto z liści rzodkiewki
25 min