Koncentrat bulionu warzywnego z resztek warzyw
TM5 TM6

Koncentrat bulionu warzywnego z resztek warzyw

4.9 (49 ocen)

Składniki

  • 700 g warzyw, mieszanych, resztek (obierek i skrawków), pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
  • 1 ząbek czosnku
  • 50 - 100 g wody (patrz wskazówka)
  • 30 g oliwy z oliwek
  • 40 g soli gruboziarnistej
  • 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
1995 kJ / 477 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
30 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
18.5 g
Sód
16062 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie