
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
250 g
Składniki
-
wody1000 g
-
soli1 - 1 ½ łyżeczki
-
oleju10 g
-
kaszy jęczmiennej pęczak (patrz wskazówka)50 - 250 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
369.2 kcal /
1545.6 kJ
Białko
8.4 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
74.8 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
782 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DODATKI
15 Przepisów
Polska
Polska