Urządzenia i Akcesoria
Kogel-mogel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje
Składniki
-
4 żółtka
-
25 g cukru
-
1 łyżeczka cukru wanilinowego½ łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
13.1 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
582.3 kJ /
139.2 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RETRO
14 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kawowy sos karmelowy
45min.
Mule w sosie winno-porowym
25min.
Budyń z syropem klonowym
20min.
Banany w karmelu z przyprawami korzennymi
1hod. 50min.
Karmelowe toffi z migdałami i solą
1hod. 45min.
Płynny budyń – 650 ml
15min.
Gęsty budyń – 600 g
15min.
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45min.
Szpajza czekoladowo-cytrynowa
1hod. 10min.
Słodzone mleko zagęszczone
35min.
Purée ziemniaczane z maślanką
35min.
Kakao do picia
10min.