Pie Tee

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
50 pieces

Składniki

Pie tee shells
  • plain flour
    50 g
  • white rice flour
    50 g
  • cornflour (starch)
    25 g
  • egg
    1
  • water
    1200 g
  • salt
    ¼ tsp
  • cooking oil to deep fry
Filling
  • yam beans (sengkuang) peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
    500 g
  • carrots peeled
    150 g
  • peanuts
    100 g
  • eggs
    6
  • water
    1500 g
  • cold water
    500 g
  • fresh prawns (approx. 25 pieces), small-sized, deshelled, deveined
    200 g
  • bird's eye chilli (chilli padi)
    5
  • fresh red chillies
    5
  • garlic cloves
    8
  • fresh ginger
    15 g
  • sugar
    1 tsp
  • lime juice
    3 tbsp
  • salt
    ¼ tsp
  • vinegar
    1 tbsp
  • shallots
    35 g
  • dried shrimp rinsed
    15 g
  • cooking oil
    20 g
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in thin slices
    15 g
  • chicken stock powder
    1 tsp
  • oyster sauce
    20 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)
    15 g
  • white pepper powder
    1 tsp
  • fresh coriander leaves only
    2 sprigs
  • fresh red chillies deseeded, cut in thin strips
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 62.2 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 133.1 kJ / 31.8 kcal
Tłuszcz 1.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...