Urządzenia i Akcesoria
Pie Tee
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
50 pieces
Składniki
Pie tee shells
-
plain flour50 g
-
white rice flour50 g
-
cornflour (starch)25 g
-
egg1
-
water1200 g
-
salt¼ tsp
-
cooking oil to deep fry
Filling
-
yam beans (sengkuang) peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube500 g
-
carrots peeled150 g
-
peanuts100 g
-
eggs6
-
water1500 g
-
cold water500 g
-
fresh prawns (approx. 25 pieces), small-sized, deshelled, deveined200 g
-
bird's eye chilli (chilli padi)5
-
fresh red chillies5
-
garlic cloves8
-
fresh ginger15 g
-
sugar1 tsp
-
lime juice3 tbsp
-
salt¼ tsp
-
vinegar1 tbsp
-
shallots35 g
-
dried shrimp rinsed15 g
-
cooking oil20 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in thin slices15 g
-
chicken stock powder1 tsp
-
oyster sauce20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)15 g
-
white pepper powder1 tsp
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh red chillies deseeded, cut in thin strips2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
62.2 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
133.1 kJ /
31.8 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cutter+
18 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Prawn Glass Noodles
30 min
Sambal Zucchini Noodles
Brak ocen
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3 godz.
Caramel puddings
2 godz. 40 min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3 godz. 30 min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1 godz.
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Marshmallow pops
25 godz. 40 min
Sweet Corn, Pecan and Vanilla Ice-Cream
12 godz. 45 min
Triple treat ice cream cake
16 godz. 45 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Cake in a Jar
35 min