Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 20 fresh basil leaves
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 350 g fettuccine
- 35 g olive oil ; plus 1 tablespoon extra
- 2 garlic cloves
- 500 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 80 g semi sun-dried tomatoes, cut into pieces
- 120 g pouring (whipping) cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2805.8 kJ / 668.1 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 68.1 g
- Tłuszcz
- 31.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.4 g
- Błonnik
- 7.9 g
- Sód
- 694.6 mg
Alternatywne przepisy
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Mexican one-pot pasta
30min
Penne and vegetables
35 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Chicken pesto pasta
30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Creamy tomato and feta pasta
35 Min