Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
TM6 TM5 TM31

Mushroom and sun-dried tomato fettuccine

4.5 (140 ocen)

Składniki

  • 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 20 fresh basil leaves
  • 1200 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 350 g fettuccine
  • 35 g olive oil ; plus 1 tablespoon extra
  • 2 garlic cloves
  • 500 g fresh button mushrooms, cut into quarters
  • ½ tsp salt
  • 80 g semi sun-dried tomatoes, cut into pieces
  • 120 g pouring (whipping) cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2805.8 kJ / 668.1 kcal
Białko
22.4 g
Węglowodany
68.1 g
Tłuszcz
31.6 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Błonnik
7.9 g
Sód
694.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy