Braised Dongpo Pork

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions

Składniki

  • water
    1800 g
  • pork belly, with skin 5 centimeters thick
    600 gram
  • fresh ginger
    15 g
  • spring onion
    30 g
  • fresh red chillies
    1
  • soy sauce
    180 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    180 g
  • rock sugar
    80 g

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1407.8 mg
Białko 9.3 g
Kalorie 1962.1 kJ / 469 kcal
Tłuszcz 39.9 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 14.5 g
Węglowodany 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...