Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Beef Balls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
30 pieces
Składniki
-
lean beef sinew free, cut in cubes (2 cm), partially frozen500 g
-
cold water135 g
-
spring onion chopped10 g
-
fresh ginger10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in halves3 - 4
-
light soy sauce10 g
-
sugar10 g
-
cornflour (starch)35 g
-
salt2 tsp
-
fish sauce (opcjonalnie)1 tbsp
-
water1500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
187 mg
Białko
3 g
Kalorie
123 kJ /
29 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Steamed eggs sunny side up
15 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Yam Rice
45 min
Homemade Soy Milk
35 min
Tomato-egg soup
20 min