Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Beef Balls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
30 pieces
Składniki
-
lean beef sinew free, cut in cubes (2 cm), partially frozen500 g
-
cold water135 g
-
spring onion chopped10 g
-
fresh ginger10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in halves3 - 4
-
light soy sauce10 g
-
sugar10 g
-
cornflour (starch)35 g
-
salt2 tsp
-
fish sauce (opcjonalnie)1 tbsp
-
water1500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
187 mg
Białko
3 g
Kalorie
123 kJ /
29 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Mapo tofu
15 min
Sesame Crème
10 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Homemade Soy Milk
35 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.