
Urządzenia i Akcesoria
Poire Belle-Hélène
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 10 godz.
4 portions
Składniki
La veille
-
gousse de vanille1
-
de lait entier300 g
-
de crème liquide entière100 g
-
de sucre en poudre80 g
-
jaunes d'œufs3
Le jour même
-
d'eau150 g
-
de sucre en poudre150 g
-
poires4
-
gousse de vanille1
-
de chocolat noir en morceaux150 g
-
de lait50 g
-
d'amandes effilées2 c. à soupe
-
de crème liquide 35% m.g. très froide200 g
-
de sucre glace20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
955 kcal /
3995.8 kJ
Białko
10.7 g
Tłuszcz
52.1 g
Węglowodany
115.9 g
Błonnik
10.4 g
Tłuszcz nasycony
28.8 g
Sód
89 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts glacés préférés
30 Przepisów
Francja
Francja