Oranges en gelée, pannacotta vanillée

Oranges en gelée, pannacotta vanillée

3.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 portions

Składniki

La pannacotta
  • 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire
  • 50 g de lait
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • le zeste d'une orange non traitée (utiliser 1 orange de la gelée)
  • 40 g de miel liquide
  • 300 g de skyr (yaourt islandais)
La gelée
  • 2 feuilles de gélatine alimentaire
  • 4 oranges (les suprêmes de 2 oranges et le jus de 2 oranges)
  • 30 g de miel liquide

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 811 kJ / 192 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...