Oranges en gelée, pannacotta vanillée

Oranges en gelée, pannacotta vanillée

2.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 portions

Składniki

La pannacotta
  • feuilles de gélatine alimentaire
    2 ½
  • de lait
    50 g
  • d'extrait de vanille
    1 c. à café
  • le zeste d'une orange non traitée (utiliser 1 orange de la gelée)
  • de miel liquide
    40 g
  • de skyr (yaourt islandais)
    300 g
La gelée
  • feuilles de gélatine alimentaire
    2
  • oranges (les suprêmes de 2 oranges et le jus de 2 oranges)
    4
  • de miel liquide
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 192 kcal / 811 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...