![Egg muffins aux épinards et feta Egg muffins aux épinards et feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84e28641-2d2b-481a-8639-c7ef3d20aeb5/Derivates/c97f352d-e8c3-45cb-8968-58b77f656e4c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 œufs
- 100 g de pousses d'épinards frais
- 6 brins d'aneth frais
- du sel
- du poivre moulu
- 80 g de feta, en cubes
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 306 kJ / 74 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Banana cake léger à la vapeur
1ч. 10 мин.
Huile d'olive extra vierge Taralli
55min
Salade de pommes de terre, pesto de cresson
50min
Tortilla de picadillo
45min
Cigares feuilletés aux épinards et à la feta
45min
Champignons farcis au poulet, oignon et cerfeuil
1h
Pain de poulet à l’italienne
50min
Bricks de thon, fenouil et carotte
55min
Œufs brouillés à la florentine
35min
Tortillas au poulet, sauce au yaourt et piment
40min
Pizza italienne, pâte au chou-fleur
1h
Boulettes de bœuf au curry, riz et petits pois
50min