Egg muffins aux épinards et feta

Egg muffins aux épinards et feta

3.9 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 pièces

Składniki

  • œufs
    8
  • de pousses d'épinards frais
    100 g
  • d'aneth frais
    6 brins
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de feta en cubes
    80 g
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 74 kcal / 306 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...