Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 œufs
- 100 g de pousses d'épinards frais
- 6 brins d'aneth frais
- du sel
- du poivre moulu
- 80 g de feta, en cubes
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 306 kJ / 74 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Taboulé de chou-fleur, filets de poulet vapeur
35 Min
Fried rice au tofu, brocoli, ananas et noix de cajou
45 Min
Crème glacée beurre de cacahuète et banane
6h 30 min
Salade d’aubergines à la vietnamienne
2j 30 menit
Porridge salé aux tomates et au basilic
20 min
Gaufres vertes aux épinards, saumon fumé et graines germées
35 Min
Pizza italienne, pâte au chou-fleur
1j
Onigiri aux thon et fromage frais
1 godz. 5 min
Banana cake léger à la vapeur
1h 10 min
Crème d’avocat au basilic, spaghetti complets
20 min
Patates douces farcies au maïs, poivron et cheddar
1 godz. 5 min
Avgolemono, soupe de poulet au riz et citron
1 Std. 15 Min