Egg muffins aux épinards et feta

Egg muffins aux épinards et feta

3.9 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 pièces

Składniki

  • 8 œufs
  • 100 g de pousses d'épinards frais
  • 6 brins d'aneth frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 80 g de feta en cubes
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 5 g
Kalorie 306 kJ / 74 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...