Roulés de bar à la pancetta, purée de pommes de terre au citron

Roulés de bar à la pancetta, purée de pommes de terre au citron

4.4 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 35 g d'herbes aromatiques fraîches (persil, coriandre, ciboulette, estragon)
  • 1 gousse d'ail
  • 1000 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en rondelles
  • 350 g de lait
  • 500 g de filets de bar (4 filets)
  • 24 tranches de pancetta
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 100 g de crème fraîche épaisse
  • sel
  • poivre moulu
  • 30 g de beurre coupé en dés
  • 2 citrons jaunes pelés à vif et coupés en lamelles (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 47 g
Kalorie 3275 kJ / 783 kcal
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...