Couscous aux herbes et sauté de porc à la harissa

Couscous aux herbes et sauté de porc à la harissa

3.5 47 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de sauté de porc en cubes de 3 cm
    500 g
  • oignon coupé en quatre
    1
  • de tomates concassées en conserve
    250 g
  • d'eau
    150 g
  • de sauce harissa
    1 c. à soupe
  • d'origan déshydraté
    1 c. à soupe
  • de graines de couscous moyennes
    200 g
  • d'eau chaude
    200 g
  • sel
  • poivre moulu
  • d'herbes aromatiques fraîches ciselé (ciboulette et persil, par exemple)
    1 bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 490 kcal / 2053 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...