Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan

Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan

3.2 180 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 120 g de parmesan en morceaux
  • 1000 g d'eau
  • du sel
  • 1000 g de brocoli en fleurettes, le pied en petits dés
  • 4 œufs à température ambiante (ou 4 pour un plat plus copieux)
  • 4 c. à soupe de crème liquide légère
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21 g
Kalorie 1159 kJ / 278 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...