Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan

Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan

3.3 162 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux
    120 g
  • d'eau
    1000 g
  • du sel
  • de brocoli en fleurettes, le pied en petits dés
    1000 g
  • œufs à température ambiante (ou 4 pour un plat plus copieux)
    4
  • de crème liquide légère
    4 c. à soupe
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 278 kcal / 1159 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...