Carottes râpées à la marocaine

Carottes râpées à la marocaine

4.2 151 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • le jus d'1/2 orange
  • 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
  • 500 g de carottes en morceaux
  • 4 oignons verts, en tronçons
  • 1 pincée de cumin en poudre
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 bouquet de coriandre fraîche ciselé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1 g
Kalorie 432 kJ / 104 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...