Carottes râpées à la marocaine

Carottes râpées à la marocaine

4.2 132 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • le jus d'1/2 orange
  • d'eau de fleur d'oranger
    1 c. à soupe
  • de carottes en morceaux
    500 g
  • oignons verts, en tronçons
    4
  • de cumin en poudre
    1 pincée
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de coriandre fraîche ciselé
    1 bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 104 kcal / 432 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...