Salade d’aubergines à la vietnamienne

Salade d’aubergines à la vietnamienne

3.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de sucre roux
    2 c. à soupe
  • d'eau
    2 c. à soupe
  • sauce de poisson (nuoc-mâm)
    4 c. à soupe
  • d'huile de sésame
    2 c. à soupe
  • botte d'oignons nouveaux émincés
    1
  • piment rouge frais épépiné et émincé
    1
  • d'eau
    400 g
  • d'aubergines asiatiques, en rondelles de 1 cm
    400 g
    400 g d'aubergines, graffiti zébrées, pelées et coupées en dés
  • de coriandre fraîche ciselés
    brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 101 kcal / 422 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...