Urządzenia i Akcesoria
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 kromek
Składniki
-
200 g migdałów, ze skórką
-
3 jajka
-
150 g jogurtu naturalnego
-
100 g płatków owsianych100 g otrębów owsianych
-
100 g ziaren sezamu
-
50 g siemienia lnianego
-
50 g pestek dyni
-
1 łyżeczka sody oczyszczonej
-
1 łyżeczka soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kromkę
Białko
6 g
Kalorie
634 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LEKKIE KOLACJE I
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ziołowy chleb pełnoziarnisty
1 godz. 45 min
Chleb z płatków owsianych z orzechami
6 godz. 15 min
Chleb gryczany z Trio Seeds i jabłkami
2 godz. 20 min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2 godz.
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50 min
Bezglutenowy chleb życia
1 godz. 10 min
Zielony chleb ze szpinakiem
2 godz. 45 min
Bezglutenowe bułki migdałowo-białkowe
1 godz. 30 min
Chleb twarogowy z orzechami i ziarnami (niskowęglowodanowy)
1 godz. 30 min
Chleb jabłkowy z płatkami owsianymi i tymiankiem
1 godz. 30 min
Chleb twarogowy z jajkami (niskowęglowodanowy)
1 godz.
Chleb IG (z niskim indeksem glikemicznym)
1 godz. 50 min