Urządzenia i Akcesoria
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 kromek
Składniki
-
200 g migdałów, ze skórką
-
3 jajka
-
150 g jogurtu naturalnego
-
100 g płatków owsianych100 g otrębów owsianych
-
100 g ziaren sezamu
-
50 g siemienia lnianego
-
50 g pestek dyni
-
1 łyżeczka sody oczyszczonej
-
1 łyżeczka soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kromkę
Białko
6 g
Kalorie
634 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LEKKIE KOLACJE I
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy
2 Std.
Chleb z płatków owsianych z orzechami
6 Std. 15 Min
Chleb gryczany z Trio Seeds i jabłkami
2 Std. 20 Min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2 Std.
Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką
2 Std. 30 Min
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50 Min
Bezglutenowe bułki migdałowo-białkowe
1 Std. 30 Min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 Std. 45 Min
Chleb gryczany
1 Std. 35 Min
Bezglutenowy chleb życia
1 Std. 10 Min
Chleb twarogowy z jajkami (niskowęglowodanowy)
1 Std.
Chleb twarogowy z orzechami i ziarnami (niskowęglowodanowy)
1 Std. 30 Min