Pudding ryżowy

Pudding ryżowy

4.4 48 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
16 porcji

Składniki

  • mleka
    2000 g
  • cukru
    100 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM (opcjonalnie)
    2 łyżeczki
  • ryżu białego, krótkoziarnistego, na pudding do risotto lub sushi
    440 g
  • soli
    2 szczypty

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 208 kcal / 869 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...