
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en deux
-
20
g de galanga coupé en morceaux
lub de gingembre frais coupé en morceaux - 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile végétale
- 2 pincées de sel
- 800 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson
- 80 g de mirin
- 20 g de sauce de soja
- 30 g de saké
- 1 étoile de badiane
- 200 g de lait de coco
- 1 bâton de citronnelle fraîche
- 600 g de poisson coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 332.5 kcal / 1390.8 kJ
- Białko
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Węglowodany
- 13 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Sód
- 982.3 mg