Salade de cabillaud, sauce à la mangue

Salade de cabillaud, sauce à la mangue

4.2 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de mangue mûre coupée en morceaux
  • 20 g de jus de citron vert
  • ¼ c. à café de pâte de wasabi, prête à l'emploi
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 800 g d'eau
  • 4 filets de cabillaud (100 g chacun env.)
  • 100 g de laitue iceberg
  • 150 g de carotte coupée en bâtonnets très fins
  • 150 g de tomate coupée en morceaux
  • 1 citron vert coupé en quartiers pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 679 mg
Białko 19.5 g
Kalorie 840.3 kJ / 200.3 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 11.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...