Salată de legume coapte cu sos de caju
TM6 TM5 TM31

Salată de legume coapte cu sos de caju

4.5 (4 oceny)

Składniki

Sosul de caju

  • 100 g caju crud
  • 100 g apă, plus pentru înmuiat caju
  • 1 cățel de usturoi
  • ½ linguriță concentrat pastă de legume
    lub ½ cub de concentrat de legume (pentru 0,5 l)

Legumele la cuptor

  • 600 g legume în amestec, de sezon, tăiate bastonașe (aprox. 1,5 cm x 7 cm) (vezi recomandarea)
  • 2 căței de usturoi
  • 50 g ulei de măsline
  • 1 - 2 prize piper alb măcinat
  • 1 lingură garam masala

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
1073 kJ / 256 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
1.3 g
Sód
9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy