Biscuits au chocolat noir et crème de chocolat blanc

Biscuits au chocolat noir et crème de chocolat blanc

3.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
25 morceaux

Składniki

La ganache
  • 200 g de chocolat blanc en morceaux
  • 280 g de crème liquide
Les biscuits
  • 75 g de chocolat fondant en morceaux
  • 125 g de beurre en morceaux
  • 65 g de sucre en poudre
  • 155 g de farine de blé et 20 g pour le plan de travail
  • 1 pincée de sel
  • 2 c. à soupe de poudre de cacao

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 2 g
Kalorie 731 kJ / 175 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...