Urządzenia i Akcesoria
Cœurs meringués
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
40 morceaux
Składniki
-
270 g de sucre
-
4 blancs d'œufs (env. 100 g)
-
1 pincée de sel
-
1 - 3 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge, p. ex. Wilton, voir conseils pour l'intensité souhaitée.
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Sód
7.9 mg
Białko
1 g
Kalorie
305 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Génoise
1 godz. 50 min
Sauce caramel
1 godz. 30 min
Cookies
50 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Biscuits sablés au citron
1 godz. 45 min
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min
Gâteau suisse du 1er août
15 godz.
Meringue
10 min
Bœuf bourguignon
2 godz.
Petits pains moelleux
1 godz. 45 min
Purée de pommes de terre classique
50 min