Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Orange, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ½ Orange ausgepresst
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 10 g grobes Salz
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Putenbrustfilets, ohne Haut (à 200 g)
- 40 g Olivenöl
- 1400 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
1 Std. 50 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 Std. 50 Min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 godz. 20 min
Garnelen-Salat mit Pfirsichen
1h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Hähnchen-Tajine
4 Std.
Lammfilets mit Lavendel
13h
Geschmorte Putenrouladen mit Bandnudeln
2h
Ochsenbäckchen
5h
Pochierte Eier
30 min