Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Äpfel, geachtelt
- 1 Stück Butter (4 cm)
- 1 EL Zucker
- ½ Tonkabohne, gerieben
- 5 Zweige Zitronenthymian
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 384 kJ / 92 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sous-vide Apfel
1 Std. 15 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1j 20 menit
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 Std. 45 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1j
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1j 25 menit
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1j 25 menit
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1j 30 menit
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1 Std. 40 Min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1j 25 menit
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 godz. 20 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1j 30 menit