Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Apfel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1500 g
-
Zitronensaft10 g
-
Äpfel geachtelt400 g
-
Butter (4 cm)1 Stück
-
Zucker1 EL
-
Tonkabohne gerieben½
-
Zitronenthymian5 Zweige
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
384 kJ /
92 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide-Garen
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1ωρ. 20 λεπτ.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1ωρ. 30 λεπτ.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1ωρ. 25 λεπτ.
Lammhüften mit Speckbohnen
1ωρ. 30 λεπτ.
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 λεπτ.
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2ωρ. 50 λεπτ.
Rib Eye mit Béarnaise
1ωρ. 50 λεπτ.
Kalbskoteletts Sous-vide
1ωρ. 10 λεπτ.
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1ωρ. 25 λεπτ.
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1ωρ. 30 λεπτ.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1ωρ. 30 λεπτ.
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30ωρ. 30 λεπτ.