Urządzenia i Akcesoria
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
Marinade
-
Knoblauchzehen3
-
Paprika de la Vera1 TL
-
schwarze Pfefferkörner5
-
Salz1 TL
-
Petersilie abgezupft4 Stängel
-
Sherryessig100 g
-
Wasser50 g
Lammkoteletts und Fertigstellung
-
Lammkoteletts800 g
-
Mehl100 g
-
Olivenöl70 g
-
Mais, aus der Dose abgetropft200 g
-
Feta150 g
-
Sahne100 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Cayenne-Pfeffer2 - 4 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
473.3 mg
Białko
22 g
Kalorie
3091 kJ /
739 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ab ins Körbchen
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Andalusische Fischsuppe
50 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 godz. 30 min
Chicken Wings mit Five-Spice-Marinade
45 min
Nudeln mit Austernpilzsauce
40 min
Chermoula-Hähnchen mit Schmortomaten-Couscous
1 godz. 30 min
Cremige Garnelen-Suppe
45 min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 min
Lamm-Curry mit Kichererbsen und Spinat
16 godz. 50 min
Kalbfleisch-Stifado
5 godz. 35 min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 godz.