Urządzenia i Akcesoria
Chrysanthemum Tofu Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421 mg
Białko
6 g
Kalorie
414 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Mapo tofu
15 min
Mock Fin Soup
35 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 5 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Summer seafood soup
45 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min