
Urządzenia i Akcesoria
Chrysanthemum Tofu Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
99 kcal /
414 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
421 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy