Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g daikon (Japanese radish), cut in small chunks
- 10 Chinese red dates, pitted
- 8 dried oysters, soaked to soften
- 1400 g water
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 300 g silken tofu (approx. 1 block)
- 6 wolfberries (goji), soaked to soften, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 414 kJ / 99 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 421 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dried Shrimp Sambal
55 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Chai Buey
1hod. 45min
Wholemeal Mantou
1hod.
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Chicken porridge with century egg
30min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Rice Wine Chicken
30min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min