Urządzenia i Akcesoria
Chrysanthemum Tofu Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421 mg
Białko
6 g
Kalorie
414 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Mapo tofu
15 Min
Mapo Tofu
35 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min