Chrysanthemum Tofu Soup

Chrysanthemum Tofu Soup

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • daikon (Japanese radish) cut in small chunks
    600 g
  • Chinese red dates pitted
    10
  • dried oysters soaked to soften
    8
  • water
    1400 g
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • silken tofu (approx. 1 block)
    300 g
  • wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 99 kcal / 414 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 421 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...