Urządzenia i Akcesoria
Cream of Lotus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
lotus seeds soaked overnight250 g
-
water750 g
-
raw cashew nuts soaked for 30 minutes50 g
-
agave nectar20 - 40 g
-
rock salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
916 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 godz. 50 min
Mustard Green Rice
35 min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1 godz. 55 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 godz. 35 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Mushroom Beef Balls
50 min
Pumpkin Kaya
35 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min