Cream of Lotus

Cream of Lotus

3.5 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • lotus seeds soaked overnight
    250 g
  • water
    750 g
  • raw cashew nuts soaked for 30 minutes
    50 g
  • agave nectar
    20 - 40 g
  • rock salt
    ¼ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 916 kJ / 219 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...