Urządzenia i Akcesoria
Cream of Lotus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
lotus seeds soaked overnight250 g
-
water750 g
-
raw cashew nuts soaked for 30 minutes50 g
-
agave nectar20 - 40 g
-
rock salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
916 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Mapo tofu
15 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min