Urządzenia i Akcesoria
Cream of Lotus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
lotus seeds soaked overnight250 g
-
water750 g
-
raw cashew nuts soaked for 30 minutes50 g
-
agave nectar20 - 40 g
-
rock salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
916 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Crème
10 min
Chicken porridge with century egg
30 min
XO sauce
1 godz. 50 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 godz.
Summer seafood soup
45 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pumpkin Soup
25 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Wholemeal Mantou
1 godz.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min