Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken Essence
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed2
-
fresh ginger juice1 tbsp
-
salt1 pinch
-
glutinous rice wine (huangjiu)45 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
wolfberries (goji)1 tsp
-
water1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
247 mg
Białko
28 g
Kalorie
1607 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Crème
10 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Fresh Prawn Paste
1 godz. 20 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Collagen Soup Broth
8 godz. 25 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Yam Rice
45 min
Tomato-egg soup
20 min