
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken Essence
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed2
-
fresh ginger juice1 tbsp
-
salt1 pinch
-
glutinous rice wine (huangjiu)45 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
wolfberries (goji)1 tsp
-
water1200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
381 kcal /
1607 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
247 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ginger sesame oil chicken
25 min
Sesame Crème
10 min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min