Insalata di riso alla birra

Insalata di riso alla birra

3.9 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 300 g di riso Parboiled (cottura 14 min.)
  • 330 g di birra chiara (1 lattina)
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Vinaigrette
  • 1 cucchiaio di aceto di vino rosso
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di senape di Digione
  • 1 pizzico di sale
Terminare la prepazione
  • 2 cetrioli a rondelle
  • 300 g di wurstel (di pollo o di maiale) a rondelle
  • 150 g di caciotta a pezzi (1-2 cm)
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 25.5 g
Kalorie 3278 kJ / 783 kcal
Tłuszcz 46.7 g
Węglowodany 65.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...