Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso Parboiled (cottura 14 min.)
- 330 g di birra chiara (1 lattina)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Vinaigrette
- 1 cucchiaio di aceto di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 1 pizzico di sale
Terminare la prepazione
- 2 cetrioli a rondelle
- 300 g di wurstel (di pollo o di maiale) a rondelle
- 150 g di caciotta a pezzi (1-2 cm)
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3278 kJ / 783 kcal
- Białko
- 25.5 g
- Węglowodany
- 65.5 g
- Tłuszcz
- 46.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di pasta integrale
40 min
Risotto ai peperoni e tonno
40 min
Insalata di riso, funghi e salmone
40 min
Insalata di pasta integrale con prosciutto crudo, melone e fagiolini
55 min
Budini al cocco al vapore
40 min
Insalata di riso, frittata e verdure
50 min
Risotto con pancetta, noci e panna
35 min
Risotto con mele e funghi
40 min
Insalata fredda di riso Venere e tacchino
40 min
Risotto affumicato
35 min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 min
Risotto alla castellana
35 min