
Urządzenia i Akcesoria
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate1 mazzetto
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di zenzero fresco (a piacere)2 fettine
-
di uvetta precedentemente ammollata in acqua tiepida50 g
-
di pinoli30 g
-
di pomodori ciliegino a metà350 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pasta secca tipo cavatappi350 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
464 kcal /
1941 kJ
Białko
16.2 g
Tłuszcz
13.1 g
Węglowodany
75.1 g
Błonnik
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
65 Przepisów
Włochy
Włochy