Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ cucharadas de sal
- 250 g de coquinas
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 300 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
-
700
g de caldo de pescado
lub 700 g de fumet - 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de colorante amarillo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1679 kJ / 401 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 61.1 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 604.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Bacalao en salsa de tomate
30min
Salmorejo de fresas
30min
Ensaladilla de gambas
1h
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Papas y aceitunas negras aliñás
25h
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1 Std. 10 Min
Arroz blanco rehogado al limón
45min
Arroz con almejas
1h 45min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1h 15min
Solomillo al whisky
45min
Poleá
15min