Guarnición de puerros caramelizados al whisky

Guarnición de puerros caramelizados al whisky

3.9 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
350 g

Składniki

  • de puerro (la parte blanca) en rodajas
    350 g
  • de mantequilla
    35 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    15 g
  • de whisky
    75 g
  • de agua
    75 g
  • de azúcar moreno
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita rasa
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos
  • de condimento de chile en polvo
    ½ cucharadita
  • de semillas de sésamo tostado
    2 cucharadas colmadas

Wartości odżywcze na 350 g

Kalorie 1116 kcal / 4672 kJ
Białko 10.1 g
Tłuszcz 56.4 g
Węglowodany 105.4 g
Błonnik 9.7 g
Tłuszcz nasycony 22 g
Sód 2491.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...