Milhojas de berenjena y queso de cabra al pesto

Milhojas de berenjena y queso de cabra al pesto

4.4 67 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones

Składniki

  • 300 g de agua
  • 350 g de berenjenas cortadas en rodajas de 1 cm (18 rodajas)
  • 50 g de queso parmesano
  • 1 diente de ajo pequeño (sin el germen)
  • 4 ramitas de albahaca fresca (hojas y parte del tallo)
  • ¼ de cucharadita de sal (y algo más para espolvorear)
  • 50 g de aceite de oliva
  • 20 g de piñones
  • 100 g de queso de cabra fresco cortado en 12 rodajas de 5 mm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 5.44 g
Kalorie 731 kJ / 175 kcal
Tłuszcz 15.84 g
Błonnik 1.69 g
Węglowodany 2.64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...