Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure

Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure

4.4 95 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di verdure miste a pezzi (sedano, carota, cipolla)
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g carne di manzo per arrosto, in un unico pezzo
  • 150 g di funghi champignon a fette
  • 25 g di concentrato di pomodoro
  • 2 foglie di alloro secche
  • 25 g di dado per brodo vegetale o di carne
  • 80 g di acqua
  • 80 g di vino rosso
  • prezzemolo fresco per servire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 75 mg
Białko 27.8 g
Kalorie 1376.8 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 21.5 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 8.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...