
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de champignons de Paris frais brossés et coupés en deux
- 2 branches d'estragon frais et quelques feuilles pour la finition
- 350 g d'eau
- 20 g de farine bise
- 1 pincée de gros sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide entière
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 145 kcal / 603 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Węglowodany
- 10 g
- Błonnik
- 3 g