![Soupe légère aux légumes Soupe légère aux légumes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/83D1A01C-B509-41B6-B91E-8D5910269960/Derivates/89711237-6700-4758-a976-8d00dd16d303.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 130 g de fenouil, coupé en morceaux
- 150 g de céleri-rave, détaillé en cubes
- 800 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 119 kJ / 28 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe complète végétarienne
30 dk
Potage au poireau
30 dk
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24h
Soupe paysanne express
45min
Velouté carotte-betterave
35min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Velouté poireau-pomme de terre WW (ex- Weight Watchers®)
25 dk
Bouillon de légumes parfumé
45min
Velouté butternut-poivron rouge
30 dk
Velouté du potager
15 dk