Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 130 g de fenouil, coupé en morceaux
- 150 g de céleri-rave, détaillé en cubes
- 800 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 119 kJ / 28 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe paysanne express
45min
Bouillon de légumes parfumé
45min
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24h
Velouté du potager
15min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Soupe au chou
45min
Soupe complète végétarienne
30min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Soupe au chou et aux petits farcis
1h
Potage au poireau
30min