Muffins à la banane et aux canneberges

Muffins à la banane et aux canneberges

4.2 48 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 pièces

Składniki

  • beurre pour les moules
  • de bananes bien mûres coupées en morceaux
    220 g
  • œuf
    1
  • de sucre roux
    120 g
  • d'huile de tournesol
    120 g
  • de farine de blé complet
    140 g
  • de boisson végétale à l'amande
    60 g
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • de canneberges déshydratées
    30 g
    30 g de raisins secs
  • de levure chimique (1,5 sachet ou 15 g)
    3 c. à café

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 196.8 kcal / 823.2 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 24.8 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 0.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...