Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de haricots azuki secs
- 1580 g d'eau
- 80 g de cassonade
- 180 g de farine de riz gluant
- 70 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 15 g de fécule de maïs
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 678.2 kJ / 162.1 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 8.8 mg
Alternatywne przepisy
Lunettes à la confiture d’abricots
1h 40min
Okonomiyaki
50 min
Latte glacé à la citrouille
35 min
Soupe de gyozas
1h
Baos au poulet et curry
4 godz. 40 min
Coupe glacée à la Chartreuse
13 Std.
Brunch du Moyen-Orient
1 godz. 20 min
Ketchup à la banane mûre
40 min
Soupe de patates douces au garam masala et yaourt au citron vert
35 min
Crème banane-tapioca
45 min
Cheese naans au curry et à la coriandre
3 godz. 5 min
Nuggets végans et sauce aux herbes
30 min