Browned Pork Rice

5.0 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

  • olive oil
    40 g
  • pork shoulder, boneless cut in pieces (2-3 cm)
    200 - 250 g
  • white wine
    60 g
  • onion cut in pieces (2-3 cm)
    75 g
  • garlic clove
    ½ - 1
  • red pepper cut in pieces (2-3 cm)
    40 g
  • green pepper cut in pieces (2-3 cm)
    40 g
  • paprika
    ½ - 1 heaped tsp
  • meat stock cube (for 0.5 l)
    ½
  • white short grain rice
    150 g
  • water
    250 g
  • fine sea salt
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 2 portions

Kalorie 1542.4 kcal / 6453.6 kJ
Białko 51.6 g
Tłuszcz 81.8 g
Węglowodany 134.5 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Sód 2532 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...