
Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder750 g
-
shallots whole or halved vertically to fit in feeder500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
garlic cloves5
-
unsalted butter diced40 g
-
fresh thyme leaves2 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 350 g each)2
Port Shallot Sauce
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced15 g
-
caster sugar1 Tbsp
-
ruby port70 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
916 kcal /
3833 kJ
Białko
59 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
67 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
1782 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 godz. 40 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Grisons Barley Soup
55 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Sticky Sesame Chicken
40 min