Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder750 g
-
shallots whole or halved vertically to fit in feeder500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
garlic cloves5
-
unsalted butter diced40 g
-
fresh thyme leaves2 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 350 g each)2
Port Shallot Sauce
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced15 g
-
caster sugar1 Tbsp
-
ruby port70 g
-
½ heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1782 mg
Białko
59 g
Kalorie
3833 kJ /
916 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 godz. 40 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Mexican Chicken Ring
55 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min