Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder750 g
-
shallots whole or halved vertically to fit in feeder500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
garlic cloves5
-
unsalted butter diced40 g
-
fresh thyme leaves2 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 350 g each)2
Port Shallot Sauce
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced15 g
-
caster sugar1 Tbsp
-
ruby port70 g
-
½ heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1782 mg
Białko
59 g
Kalorie
3833 kJ /
916 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Marry Me Chicken
40 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 godz. 40 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.