
Urządzenia i Akcesoria
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water1900 g
-
waxed duck thigh cut in 2 pieces1
-
waxed pork belly cut in 3 pieces300 g
-
Chinese sausages100 g
-
Chinese liver sausages100 g
-
garlic cloves3
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
dried shrimp rinsed20 g
-
dark sesame oil (toasted)20 g
-
Basmati rice rinsed350 g
-
light soy sauce30 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
970 kcal /
4058 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
60 g
Węglowodany
78 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Sód
898 mg