Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 huevos
- 400 g de leche evaporada
- 40 g pimientos del piquillo
- 280 - 300 g de bonito en aceite (escurrido)
- 40 g de tomate frito
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 900 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 385 kJ / 92 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 163.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minipastel de pescado y marisco
40 min
Pudin de bacalao
2h 30 min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 min
Pastel de calabacín y bonito
1h
Pudin de pescado
2j 15 menit
Pudin de trucha
2 godz. 40 min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 min
Pastel de atún
4 godz. 55 min
Pastel de cabracho
2u. 50min
Pimientos del piquillo rellenos
15min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4 Std. 20 Min