Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'eau
- 20 g d'huile végétale, et plus pour badigeonner
- 200 g de farine à pain, et plus pour travailler la pâte
- 1 c. à café de sel, et plus pour saupoudrer
- ½ c. à café de levure déshydratée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 124.8 kJ / 29.7 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 74.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce choron
20 min
Crackers au fromage
2h 30 min
Pain de viande
1h 20 min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Sauce béarnaise
20 min
Pizza Margherita
2h 10min
Mayonnaise
5 min
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Sauce béarnaise
15min
Focaccia aux oignons
2h
Coleslaw
10 min
Sauce au poivre vert
20 min