Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- du beurre, pour graisser
- 125 g de sucre en poudre
- 35 g d'eau
- 4 jaunes d'oeufs
- 2 gousses de vanille
- 250 g de mascarpone
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 grenade, les graines uniquement, en décor
- 75 g de mûres, en décor
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1536.4 kJ / 365.8 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 32.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 8.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits au beurre
50 Min
Glace cheesecake aux myrtilles
14h 35min
Confiture à la fraise
1 Std. 5 Min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1 Std.
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3hod. 45min
Biscuits aux amandes
1 Std.
Boules de neige au chocolat
1 Std.
Lasagne de poisson aux asperges et poireaux
1h 30min
Potage façon minestrone
50 Min
Glace aux fruits
5 min
Pâte à tartiner au citron
1 Std.
Couronne briochée aux cerises et épices
2 Std. 20 Min